Lapset ensin verkkolahjoitussivu.

21.4.2020

Auta meidän ihanaa Ruusulaa selviytymään pulasta poikkeusaikojen yli! Pienikin lahjoistus auttaa <3

Auta meidän ihanaa Ruusulaa selviytymään pulasta poikkeusaikojen yli! Pienikin lahjoistus auttaa <3

MLL Töölön yhdistys ry:tä varten on luotu Lapset ensin verkkolahjoitussivu. Verkkolahjoitus kerätään Ruusulan hyväksi kesäkuun loppuun saakka. 
MLL Töölön yhdistys ry:. hallitus on todennut, että Ruusulan toiminta on nykyisessä muodossaan uhattuna Covid -19 aihettaman toiminnanmuutosten vuoksi. Keräys on haluttu tehdä erityisesti Ruusulan työntekijöiden etua ajatellen. Monet Töölölaisvanhemmat ovat todistaneet Ruusulan Katin ja Riian erityistä omistautuneisuutta toteuttaa tasalaatuisen, inhimillisen kasvuympäristön lasten hyväksi. 

Nykyisessä muodossaan toimintamalli aiheuttaa vuokramenoillaan taloudellisen rasitteen Helsingin kaupungille. Ruusulan kaksi työntekijää on lomautettu väliaikaisesti, mutta tavoitteena on turvata Ruusulan työntekijöiden toimeentulo ja Ruusulan toiminta (iltapäiväkerho-, musiikkileikkikoulu, perhekahvila- ja kesäleiritoiminta) jatkossakin. 

Tuusulan työntekijät ovat osoittaneet aivan erityistä vastuutuntoa lasten hyvinvoinnin puolesta järjestämällä etäyhteydellä poikkeustilanteesta huolimatta..

Paikallisyhdistyksenä MLL Töölön yhdistys ry:llä on mahdollisuus toteuttaa tämä varainkeruu tulevaisuuden turvaamiseksi. Lahjoituslomakkeesta saadut tulo tilitetään 75% Ruusulan hyväksi. Tuloista vähennetään -25% keräyskuluja. 

"Iltapäiväkerhon vetäjät Riia ja Kati tekevät mahtavaa työtä! Kaikessa näkyy se, että he tekevät työtä paitsi äärimmäisen ammattitaitoisesti ja pedagogisista lähtökohdista, myös suurella sydämellä. Olen usein suorastaan liikuttunut siitä kaikesta mitä he saavat aikaan ja kuinka kannustava ja lämmin ilmapiiri kerhossa vallitsee. Iso kiitos teille!" (Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan asiakaskysely 2020)

"Olemme todella tyytyväisiä Ruusulan toimintaa kokonaisuudessaan. Ohjaajat Kati ja Riia ovat mahtavia ammattilaisia, mutta myös suurella sydämmellä toimivia. Suuri kiitos työntekijöille!" (Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan asiakaskysely 2020)

Lahjoitukset käytetään Ruusulan toimintaan. Lahjoituksilla on tänä vuonna erityisen suuri merkitys, koska toiminta on jouduttu pysäyttämään toistaiseksi. Olemme erittäin kiitollisia jokaisesta pienimmästäkin lahjoituksesta, jolla tuette toimintaamme.